Klubblogga

i samarbete med:

Kultur-, idrotts- och fritidsnämnden Västerås Turistbyrå ACC Best Western Västerås Mälarcamping Växhuset Västmanlandsmusiken Svenska Schackbutiken Skultuna Glentons Subway Jensen's Grekiska Kolgrillsbaren Pizzeria Amore Choys Sportsbar Westermo

Schack-SM 2011

Västerås 16-24 juli

Hotell

Det finns många alternativ för dig som planerar att bo i Västerås under Schack-SM 2011, men hotell är så klart bekvämast. Vi har i nuläget avtalat med sju hotell om för­månliga priser. De angivna priserna gäller per rum och natt inklusive frukost. Se till att boka i god tid eftersom vi räknar med att flera av hotellen kommer att bli full­belagda! Speciellt lördagen den 16 juli (och dagen innan) är det hård konkur­rens om rummen, eftersom det så kallade Midnattssols­rallyt avslutas då.

OBS! När ni bokar hotellrum, se till att använda koden "SCHACK" för att ta del av eventuella rabatter.

Om ni har frågor kring ert boende kan ni kontakta vår logi­ansvarige, Mats Sjödin, per mejl kansli@vasterasschack.se eller telefon 0707-76 04 63.

     
Esplanade
 
Best Western Hotel Esplanade

Hotel Esplanade ligger mitt i city på bekvämt gång­avstånd till Aros Congress Center, central­stationen och ett rikt utbud av butiker, restau­ranger och nöjen. Hotellet har 75 ljusa och trivsamma rum med trä­golv. Reception och lobbybar har öppet 24 timmar om dygnet och du kan när som helst hämta en kopp te eller kaffe utan extra kostnad. Hotellet har bra parkerings­möjligheter utomhus såväl som i varm­garaget. Alla rum är rök­fria och har fri till­gång till internet, platt-tv, telefon, stryk­bräda och hårfön. Det finns en nybyggd relax­avdelning med både vanlig bastu och ångbastu.

Enkelrum 495 kr, dubbelrum 695 kr, 3­-bäddsrum 795 kr, 3-­bädds­rum med pentry 895 kr, svit 4 personer med pentry 1 095 kr. Ange koden "SCHACK" vid bokning!

Hemsida: www.esplanade.acc.se
Tel: 021-10 12 00

     
Mälaren
 
Best Western Mälaren Hotell & Konferens

Mälaren Hotell & Konferens ligger precis bredvid Lögarängs­badet, ca 2 km från city och spel­lokalen. Som gäst hos oss är du mitt i naturen, men ändå nära staden och dess kommunika­tioner. Vår triv­samma anläggning har 28 hotell­rum samt restaurang med terrass mot Mälaren. Här njuter du av sjö­utsikt från både hotell­rum och restaurang. På Mälaren Hotell & Konferens hålls Sveriges Schack­förbunds kongress.

Enkelrum 495 kr, dubbelrum 695 kr. Ange koden "SCHACK" vid bokning!

Hemsida: www.hotellmalaren.se
Tel: 021-10 49 20

     
Lövudden
 
Lövudden Mälarkonferens

Lövudden Mälar­konferens erbjuder boende i natur­skön miljö vid Mälaren, ca 5 km från Västerås centrum. Det finns dels ett 3-stjärnigt hotell, men även en 2-stjärnig del med lite enklare standard och billigare rum. Med närheten till vatten, golf­bana, flyg­fält, sport­planer samt omgiven av fin natur finns alla förut­sättningar för aktivi­teter. På udden finns även ett trivsamt kapell samt en välbesökt bad­plats som inbjuder till ett härligt mälar­dopp.

Priser från 350 kr per person och natt. Hotellet har även satt ihop ett erbjudande som är speciellt gynn­samt för dig som stannar alla nio dagarna. Ange koden "SCHACK" vid bokning!

Hemsida: www.lovudden.se
Tel: 021-18 52 30

     
Arkad
 
Hotell Arkad

Hotell Arkad är ett charmigt hotell med hem­känsla, beläget mitt i Västerås centrum bara ett par hundra meter från Aros Congress Center och tvärs över gatan från spelar­hotellet Esplanade. Avnjut relax­avdelningen med biljard, dart och bastu.

Enkelrum 495 kr, dubbelrum 695 kr, 3­-bäddsrum 795 kr, 3-­bädds­rum med pentry 895 kr, svit 4 personer med pentry 1 095 kr. Ange koden "SCHACK" vid bokning!

Hemsida: http://www.hotellarkad.se/
Tel: 021-12 04 80

     
Ta Inn
 
Ta Inn Hotell

Ta Inn Hotell ligger på Ängs­gärdet i Västerås, en knapp km från city och Aros Congress Center. Alla gäster har fri till­gång till alla facili­teter, såsom helt nyrustat gym, relax, bastu, tvätt­stuga, internet m.m. Hotellet har väldigt bra parkeringsmöjligheter utan kostnad.

Enkelrum 495 kr, dubbelrum 695 kr, extrabädd 150 kr. Ange koden "SCHACK" vid bokning!

Hemsida: http://www.tainnhotell.se/
Tel: 021-10 53 00

     
Plaza
 
First Hotel Plaza

First Hotel Plaza är störst i stan med sina 203 rum, som alla är stora och unika till utseendet. Plaza är bemannat dygnet runt och du har direkt ingång till stans gallerior, ett mecka för den shopping­sugne. På 24:e våningen hittar du Sveriges högst belägna piano- och cocktailbar, med utsikt över hela Västerås och Mälaren. Känner du för att koppla av erbjuder vi massage­behandlingar i vårt egna spa på 25:e våningen.

Enkelrum 600 kr, dubbelrum 800 kr. Ange koden "SCHACK" vid bokning!

Hemsida: http://www.firsthotels.com/sv/vara-hotell/sverige/vasteras/first-hotel-plaza/
Tel: 021-10 10 10

     
Stadshotellet
 
Elite Stadshotellet

Mitt i centrala Västerås ligger Elite Stads­hotellet. Här har du nära till det mesta: Aros Congress Center, varu­hus, gallerior, spännande små butiker, frilufts­aktiviteter, lokal­transporter och tåg­stationen. Elite Stads­hotellet i Västerås är ett hög­klassigt hotell med gamla anor i modern tappning i en av Sveriges vackraste bygg­nader i jugend­stil.

Enkelrum från 600 kr, dubbelrum från 800 kr, 3­-bäddsrum från 1000 kr. Ange koden "SCHACK" vid bokning!

Hemsida: http://www.elite.se/sv/hotell/vasteras/stadshotellet
Tel: 021-10 28 00